joergen-de-mylius-booking

DJ Jørgen de Mylius

Book Jørgen De Mylius direkte her

Jørgen de Mylius er Danmarks mest erfarne DJs.

Han har et hjerte, der banker for musikken, og allerede som 16-årig begyndte han at arbejde professionelt med musik. Siden den dag i 1963, hvor han startede som DJ for Danmarks Radio, har han været indbegrebet af musik i dansk radio og tv.

Hjertet der banker for musikken og din fest

I dag forbinder de fleste danskere Mylius med Melodi Grand Prix. Han har dog lavet meget andet og er en formidabel DJ, der spiller op til alle arrangementer. Han kan bookes som allround DJ men også til specialarrangementer. Ønsker du f.eks. en Grand Prix-aften, 80’er-fest, Eldorado-selskab, 70’er-cocktail eller 60’er-party, så er Mylle manden. Han kan også bookes som foredragsholder, og han optræder derudover også som konferencier eller kombineret konferencier, toastmaster og DJ.

Bookes som:

Forespørg på Jørgen de Mylius

Send en uforpligtende forespørgsel på Jørgen de Mylius og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Jørgen de Mylius er outstanding. Så tusinde tak for din support i at Jørgen ville være den DJ som ville gøre dagen enestående. Han var på tronen i 2 timer uden pause - Det var kanon!

  Jens, Vibeke & Peder Irgens /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.