Dan Rachlin

Book Dan Rachlin til firma eller privat festen her

Dan Rachlin er en af de mest erfarne DJs i Danmark. Han har arbejdet med musik siden teenageårene, hvor han som 15-årig blev DJ på gymnasiet. Han har været professionel DJ siden 1980. I dag er han havnet i toppen af ligaen og spiller i et væld af sammenhænge og til en række forskellige arrangementer.

Perfekt publikumsaflæsning

Som han siger ”Det tager mig oftest omkring et kvarter, så har jeg afkodet mit publikum”, og det er netop hans særlige evne. Hans fornemmelse for publikum er eminent, og han passer derfor perfekt til arrangementer, hvor aldersspredningen er stor. Rachlin skal nok sikre, at alle har en god fest og tilpasse musikken, så alle kommer på dansegulvet.

Den store erfaring gør, at han om nogen ved, hvad musikken betyder for et arrangements succes. Han tager publikum på en rejse tilbage til 70’ernes disco, de fede 80’ere, poppede 90’ere og krydrer det med nutidens største hits.

Bookes som:

Forespørg på Dan Rachlin

Send en uforpligtende forespørgsel på Dan Rachlin og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.