milling-og-molbech-booking

Milling og Molbech

Book DJ duoen Milling og Molbech her

Du kender dem måske fra diverse DR-radioprogrammer eller som speakerne til Melodi Gran Prix eller Børne MGP. Men stemmerne bag, kan meget mere end bare at lyde godt på radio. Som den perfekte DJ-duo, supplerer Milling og Molbech hinanden perfekt, når de til ethvert sjov holder gæsterne ude på dansegulvet til langt ud på natten

De tidligere DR-stjerner

De to herrer danner tilsammen en populær DJ-duo, som har stor erfaring bag pulten. De er kendt fra flere af DR's radiokanaler og er lige nu aktuelle i det populære radioprogram 'FONK! Det er podcast", som udkommer hver lørdag. Hvad end du er til disko fra 80’erne eller nutidens største hits, så er der hjælp at hente hos DJ-duoen. Deres musikalske repertoire strækker vidt, og derfor er der plads og rum for alle, når først Millling og Molbech begynder at mixe. Book Milling & Molbech for en aften, hvor danse benene og disko kuglen får fuld skrue.

Bookes som:

Forespørg på Milling og Molbech

Send en uforpligtende forespørgsel på Milling og Molbech og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.