milling-og-molbech-booking

Milling og Molbech

Book DJ duoen Milling og Molbech her

Skal din fest nå et højere niveau og få alle gæsterne ud på dansegulvet i de sene timer? Så skal du booke DJ-duoen kendt fra DR Radio.

Kendt fra DR / P4

De to herrer danner tilsammen en populær DJ-duo, som har stor erfaring bag pulten. De er kendt fra flere af DR's radiokanaler og er lige nu aktuelle i det populære radioprogram 'FONK! Det er lørdag". Det musiske repertoire er stort, hvad end du er til 80’erdisko eller nutidens største hits, er du sikret en aften med en kombination af den bedste musik. Med adskillige discoradioprogrammer med i bagagen er de klar til at få din fest op at koge. De er dedikerede og altid mere end klar på at få musikken til at boble over.

Erfaren DJs med fuld skrue på musikken

Henrik Milling og Nicolai Molbech har hver især over 20 års erfaring bag en DJ-pult, og de er ikke bange for at give den fuld skrue på funkmusikken. Uanset størrelsen på din fest er de klar til at skrue op for en fest, der sent vil gå i glemmebogen.

Bookes som:

Forespørg på Milling og Molbech

Send en uforpligtende forespørgsel på Milling og Molbech og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.