Michael Schøt Kontakt

Book Michael Schøt her

Michael Schøt leverer rendyrket satirisk stand-up. Han går bevidst derhen, hvor komikere ikke må, og hvor de færreste slipper godt fra det. Han gør det dog med overbevisning og succes og er derved lidt af et særsyn på den danske comedy scene.

Rendyrket samfundssatire

Han kan finde på at tale om alt, men fællesnævneren er dog altid, at det er samfundskritisk og satirisk. Han kommer vidt omkring fra refleksioner over Mellemøsten og terrorisme til afseksualisering af kvindekroppen. Temaerne er altid relevante og nutidige. Michael Schøt finkæmmer for politiske selvmål og dobbeltmoral, og han holder vores samfund under sin skarpe lup.

Selvom han mestret de alvorlige emner, er det altid både venligt og imødekommende, men samtidig skarp og kritisk. Han taler ikke publikum efter munden og forsøger ikke at please. Han leverer i stedet relevant, provokerende og fantastisk underholdning i en klasse helt for sig selv.

Selvom han stadig er en af de yngre stand up-komikere på den danske scene, har han efterhånden fået oparbejdet mange års erfaring, og han er derfor både en ung mand og en gammel komiker. Denne kombination gør, at han går rent ind hos både unge og gamle, og han tiltaler derfor et bredt og alsidigt publikum.

Bookes som:

Forespørg på Michael Schøt

Send en uforpligtende forespørgsel på Michael Schøt og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.