Komiker Jacob Taarnhøj

Book Jacob Taarnhøj her

Med Jacob Taarnhøj som underholdning er du garanteret et show med intelligent humor og emner, som sætter tankerne i gang. Jacob Taarnhøj er en original komiker, og hans måde at optræde på og fortælle jokes er helt sublim. Han overrasker hver gang, og hans enestående fortællerstil gør ham til en ganske unik komiker.

Originial og intelligent stand-up

Krøllerne vækker måske genkendelse, og det er ikke så mærkeligt. Han har været med i flere programmer og vandt i 2017 Zulu Comedy Gallas Talentpris. Samme år var han i finalen ved ’DM i Stand-up’ og fik en flot andenplads. Han har medvirket på Frank Hvams minitour ’NYT’ og været en del af ’Comedy on Tour’. Derudover optræder han i Aarhus, hvor han er formand for den lokale Stand-up Comedy Club. Ved Zulu Comedy Galla 2018 overraskede han hele publikum ved at vise sine mange færdigheder indenfor yoga.

Han er i den grad en komiker som er værd at følge. Han formår gang på gang at underholde sit publikum og med det største overskud på scenen har han altid publikum i sin hule hånd og formår altid at skabe et hyldende morsomt show.

Bookes som:

Forespørg på Jacob Taarnhøj

Send en uforpligtende forespørgsel på Jacob Taarnhøj og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.