Book Simon Talbot

Book Simon Talbot her

Simon Talbot er Mr. Funny Bone. Han har taget Danmark med storm, og hans popularitet er enorm. Han er i dag en af landets mest kendte og eftertragtede stand-up komikere. Han er stormet frem og har på rekordtid slået sit navn fast. Han har været med i tv-programmer som “Comedy Fight Club”, “Hvor fanden er Herning”, ”Live fra Bremen”, velgørenhedsshowene “Comedy Aid”. Han har været vært for ”Zulu Awards”. Derudover har han haft stor succes med sine anmelderroste one-man shows ”Damp”, ”Talle alene i verden” og ”Mr. Copenhagen”. Simon Talbot elsker at optræde, og det kan man mærke fra han det øjeblik, han går på scenen. Han optræder nemlig med en entusiasme og glæde, der smitter og begejstrer alle blandt publikum.

Brede shows med selvironi i fokus

Han underholder ofte med historier fra sit eget liv, og han kommer vidt omkring. Alt fra hans forkærlighed for computerspil og hans for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne. Eller den irske stordrikkende far, mellemnavnet Lemming og alt derimellem. Intet er hemmeligt, når det drejer sig om Simons liv, og du kan forvente en stor portion selvironi, når Simon udfolder sit liv.

Nærværende og eminent fornemmelse for publikum

Talbot er utrolig nærværende, og han har en eminent fornemmelse for publikum, der gør enhver oplevelse med ham ganske unik. Med hans utrolige sans for improvisation er der ikke to shows, der ligner hinanden. Han har en fremragende timing og sans for levering, der gør hans optræden ganske underholdende og overbevisende.

Bookes som:

Forespørg på Simon Talbot

Send en uforpligtende forespørgsel på Simon Talbot og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.