Chili Klaus komiker

Book Chili Klaus og Oplev chilismagning med dine kolleger

Claus Pilgaard er manden bag Chili Klaus. Hans populære chilismagninger med en lang række kendisser er en af de største virale succeser i Danmark. Han er kendt og elsket af de fleste for sine populære chilivideoer, der har millioner af visninger.

Chilismagning med kendisser

Han har inviteret alt fra Mads Steffensen, Allan Simonsen og Bubber til Hella Joof og Smadremanden ind for at smage nogle af verdens stærkeste chilier. Konceptet går ud på, at gæsten vælger én chili ud af tre mulige. Herefter indtager Chili Klaus og hans gæst chilien i én mundfuld for derefter at beskrive smagsoplevelsen og vindstyrken. Konceptet er enkelt, men uhyre underholdende.

Chili Klaus begyndte at dyrke sin egen chili tilbage i 2008. I 2013 uploadede han sin første chilirelaterede video på YouTube. Siden er han stormet frem og med over 284.000 likes på Facebook, er han efterhånden blevet allemandseje. Han er også blevet hædret for sit arbejde blandt andet med prisen inden for ”Mad på sociale medier” uddelt af mad+medier og en Zulu Award for ”Året mest underholdende video” for den legendariske chili-video med Bubber, der i dag har været afspillet næsten 2 millioner gange på YouTube.

Bookes som:

Forespørg på Chili Klaus

Send en uforpligtende forespørgsel på Chili Klaus og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Vi havde en fantastisk dag med Chili Klaus med rigtig mange glade gæster, og positive tilkendegivelser omkring vores ”setup”.

  Klaus besidder en rigtig god evne til at spotte stemning og mennesker, og han evnede at få alle gæster til at føle sig velkomne og respekterede. Det var en stor og god oplevelse at lære ham at kende.

  I får topkarakter fra os for hjælpen med at gøre +Plus standen til den vel nok mest besøgte og omtalte.”

  KELD DYRBY / '+PLUS MALERGROSSISTEN

  "Vores arrangement med Chili Klaus var super - han var helt fantastisk og det blev en kæmpe oplevelse for vores medarbejdere."

  METTE ANDERSEN / SIMCORP A/S

  Chili Klaus var aftenens sjoveste indslag! Han er jo også samtidig bare super behagelig med sin rolige stemme og lune humor. Han tog røven på Jacob og alle gæster. Det ansigt Jacob og flere af gæsterne havde da han kom ind var Priceless. Og det var fedt at han efterlod lidt chili rundt på bordene. For som aftenen skred frem var der selvfølgelig flere der også skulle prøve. - Jeg tror faktisk næsten vi fik tømt Nr. Vosborg for mælk, da ingen af var ligeså cool som Jacob.

  Rikke Bech / Privat kunde

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.