Rasmus Bjerg booking

Rasmus Bjerg Booking

Book Rasmus Bjerg her

Rasmus Bjerg har et fantastisk komisk talent. Han har efterhånden været en del af den danske satireproduktion i mange år. Han er manden bag adskillige underholdende og uforglemmelige karakterer. Fx den konstant liderlige arkæolog Loke, den psykopatiske krigsveteran og Anders Frandsens fortabte bror Leif ”Kegle” Frandsen, den krebinetspisende lydmand Rico, den yderst pædagogiske og småpsykisk syge hippie Vincent, Mogens ”den næsvise” Kattekilling og håbløse skuespiller og impresarioen Torben Asmussen, der ifølge egne ord stod bag Cartoons. Og så kender vi ham selvfølgelig som Mr. Poxycat fra tv-serien Mr. Poxycat og Co. Han tager underholdning til et helt nyt niveau. Han leverer humor og knivskarpe kommentarer på høj plan.

Multitalent til firmafesten

Rasmus er også en dygtig sanger. Når han krydrer sine vokalpræstationer med sit komiske talent, når det uanede højder. Det blev fx tydeligt, da han sammen med Nikolaj Lie Kaas udgav sangen ”Fugt i Fundamentet” under navnet Nik & Ras til Zulu Comedy Galla. Sangen blev et massivt hit, solgte dobbelt guld og blev fulgt op året efter med sangen ”Hvad Der Sker Her”.

Som konferencier er Rasmus også populær, for han kan underholde både unge og gamle. Han har fx været konferencier ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på D’Angleterre. Sammen med Simon Jul har han to gange været konferencier ved det legendariske Kapsejlads på Aarhus Universitet.

Bookes som:

Forespørg på Rasmus Bjerg

Send en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Bjerg og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.