All Night Long

Nærværende og festligt bryllupsband

All Night Long er bandet, der er klar til at skabe en fest – hele natten. Bandet består af fire erfarne musikere og kan også udvides til en kvintet med en kvindelig forsanger. Forsanger Christoffer Brodersen er kendt fra Melodi Grand Prix, med ham som den musikalske frontfigur kan du være helt sikker på at løfte bryllupsfesten til et helt nyt niveau.

Udødelige popklassikere

Det er udødelige popklassikere, der er i fokus, når de fire går på scenen. Repertoiret er stort og spænder over flere årtier. Blandt bandet repertoire finder du bl.a. ”Summer of 69”, ”Walking in Memphis”, ”Lidt i fem” og ”De første kærester på månen”. Med All Night Long på scenen kan du altså være sikker på, at der er noget for alle generationer og smag, og musik som alle kender.

Tag bryllupsfesten til næste niveau

Festen bliver bare lige en tand bedre, når hele selskabet synger med på klassikere, de måske troede, de havde glemt. Bandet kommer hele vejen ud til alle dele af publikum og skaber en helt naturlig lyst til at flytte fødderne og bevæge sig i retning af dansegulvet. All Night Long har spillet til bryllupper i hele Danmark, i Islands Brygge Kulturhus, på Engelsholm Slot i Vejle og mange flere steder.

Bryllupsband der spiller i hele Danmark

De kommer fra København, men de kan spille i hele landet. Bandet spiller som udgangspunkt 2x70 minutter, men de kan også spille under middagen. De har eget lydanlæg, der kan spille op til 1500 mennesker

Bookes som:

Forespørg på All Night Long

Send en uforpligtende forespørgsel på All Night Long og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.