Band Tennis

Book Tennis her

Tennis har efterhånden oparbejdet mange års erfaring. Gennem de sidste otte år har de leveret uforglemmelige koncertoplevelser over hele landet. De har blandt andet optrådt ved Skanderborg Festival og Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og under Århus Festuge. Tennis er bandet, der giver dig den bedste musik fra de sidste fire årtier. Den røde tråd er musikalsk underholdning med glad og festlig musik. Der er velkendte hits på repertoiret. De numre alle kan danse og synge med på. Tennis leverer en sand hitparade og for at få plads til så mange hits som muligt, har de gjort medleys til en af deres spidskompetencer. Det er en helt særlig oplevelse.

Bandet, der altid har dansegulvets matchbold

Tennis består af Kristoffer Hermansen på vokal, Rikke Boisen på vokal, Johannes Smed på guitar, keyboard og kor, Jonas Fritsch på bas og kor, Niels Rytter på trommer, percussion og kor og Andreas Anderskou på keyboards, percussion og kor. Tennis leverer musik, der får alle på dansegulvet og sikrer sved på panden. De har altid matchbolden, og Tennis band er en sikker vinder hver gang.

Bookes som:

Forespørg på Tennis

Send en uforpligtende forespørgsel på Tennis og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.