Adam og Noah Booking

Book komikerduoen kendt for "Sker der dansker?"

Komikerduoen Adam og Noah er kendt for deres små satiriske videoer, hvor de tager pis på danskernes selvforståelse. Måske kender du sætninger som »Sker der dansker? Er du helt flækket?«. Den satiriske og selvironiske duo er kendt og elsket blandt den danske befolkning. De får os til at stoppe op og reflektere over vores egne værdier og sætter tingene i et større perspektiv.

Perfekt underholdning til firmafesten

Duoens stigende popularitet har resulteret i deres helt eget dokumentarserie på DR2. Gennem 10 programmer kigger på danskernes traditioner med skepsis og forundring. Alt det der kendetegner os danskere bliver sat på prøve og til revurdering. Makkerparret er blandt de nye komikere i den danske stand-up branche, hvis gennembrud fandt sted på nettet. Som en viral komet er de eksploderet på Facebook med over 200.000 likes. Udstyret med en smartphone går de rundt og filmer dem selv på åbne gader. Her undrer de sig over det flækkede folkefærds forhold til alt fra fulde studenter til festivaler.

Bookes som:

Forespørg på Adam og Noah

Send en uforpligtende forespørgsel på Adam og Noah og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.