Anders Matthesen Booking

Book Anders Matthesen til firmafesten

Med grovkornet humor og grænseoverskridende ærlighed leverer Anders ”Anden” Matthesen en stensikker lårklaskende oplevelse til ethvert arrangement. Anden har klassisk standup som omdrejningspunkt og er én mand, én mikrofon og 100% nærvær.

Andens arsenal af standupshows er i 2019 blevet efterfulgt af seneste skud på stammen, nemlig animationsfilmen ”Ternet Ninja”, som Anden både har skrevet, instrueret og lægger stemme til. Filmen har solgt knap 950.000 billetter og er dermed den sjette mest sete danske film nogensinde. Han er i topform og fortsætter med sit karakteristiske sprog og humor med at charmere og imponere danskerne.

Perfekt til firma eller privat festen

Anders ”Anden” Matthesen har vundet adskillige priser for sine shows og film. Bl.a. har han som den første vundet prisen som ”Årets komiker” ved Zulu Comedy Galla tre gange, senest i 2019. Han har også vundet Orla-prisen og Svendprisen. Dette gør ham til en af de mest prisvindende komikere i Danmark og understreger blot Andens evne til at levere et show af højeste kvalitet. Han er samtidig et kendt ansigt med Jul på Vesterbro, Anden paa Coke og Ternet Ninja, så med Anden er du sikker på at vælge underholdning, alle kan være med på.

Derfor er han et træfsikkert valg til dit arrangement, eksempelvis som et festligt indslag til en firmafest. Anden læser sit publikum til perfektion og leverer komik i særklasse hver eneste gang. Showet kan tilpasses lige præcis dit arrangement, tidsramme og setting, og Xclusive Entertainment tager dig i hånden hele vejen fra den indledende dialog til det endelige arrangement, så du som arrangør kan læne dig tilbage og trygt nyde underholdningen.

Anden bringer ud

I efteråret drager han ud i landet med sit nyeste show ”Anden bringer ud”, der igen har klassisk standup som omdrejningspunkt – netop det show kan du læse mere om her Anders "Anden" Matthesen på turné.

Foto: Michael Langhoff

Bookes som:

Forespørg på Anders Matthesen

Send en uforpligtende forespørgsel på Anders Matthesen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.