Dan Andersen Komiker

Book Dan Andersen Her

Dan Andersen er en erfaren stand up-komiker, og han har optrådt i en række forskellige programmer og til et hav af arrangementer som "Stand-up.dk", "Talegaver til børn", "Comedy Aid", "Fra skidt til hit", og derudover er han kendt for de yderst underholdende og ekstremt populære YouTube-klip ”Dan og Veltz” sammen med Martin Veltz.

Musik og stand-up i fineste forening

Dan Andersen er den musikalske og morsomme trubadur. Han elsker at optræde. Det er man ikke i tvivl om, når man ser ham på scenen, og han er dygtig til det. Han har publikum i sin hule hånd fra det øjeblik, han træder frem på scenen til klapsalverne lyder.

Han kan finde på at tale om det meste, lige fra sine inderste hemmeligheder og sære observationer til sine uheldige erfaringer og komiske situationer i selskab med det modsatte køn. Uanset hvad han snakker om, så griner man – både af ham og med ham. Dan er ikke bange for at bevæge under bæltestedet, men han formår altid at gøre det på en uskyldig og yderst underholdende måde.

Bookes som:

Forespørg på Dan Andersen

Send en uforpligtende forespørgsel på Dan Andersen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

  Dan Andersen var et hit. Super show og folk syntes han var hylende morsom. Han var den helt rigtige til denne aften.

  Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

  Tak til Xclusive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

  Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

  MORTEN BÆKSGAARD / SSP

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.