book dan andersen

Dan Andersen Komiker

Book Dan Andersen Her

Det bedste fra to verdener. Er du til grin og musik? Så er et show med Dan Andersen lige din kop te. Som Danmarks helt egen komiske troubadur, kombinerer han sine musikalske talenter med vittigheder og sårbarhed. Dan Andersen kan det hele - både stand up og foredrag. Den garvede komiker har stået på alle slags scener – alt fra træpaller i Afghanistan til Royal Arenas spotlight - så til et show med Dan Andersen kan du altid være sikker på, at der er styr på selv den mindste detalje. Dan Andersen er kendt for sin kontakt med publikum, som altid får en forrygende og hylende morsom aften.

Et spektakulært guitarshow

Dan Andersens hemmelige våben er hans guitar. Med den kan han erobre hele verden. Han har optrådt som stand up-komiker i mere end 15 år, men i mange år stod han kun på scenen med sig selv og sin mikrofon. Da han valgte at tage sin guitar med på scenen, fik piben en anden lyd, og siden har man sjælendt set ham uden. Med flere hundredtusinder af visninger på YouTube, kan man roligt sige at Dan Andersens humoristiske musikindslag er en succes.

Bookes som:

Forespørg på Dan Andersen

Send en uforpligtende forespørgsel på Dan Andersen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

  Dan Andersen var et hit. Super show og folk syntes han var hylende morsom. Han var den helt rigtige til denne aften.

  Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

  Tak til Xclusive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

  Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

  MORTEN BÆKSGAARD / SSP

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.