Carsten Eskelund

Indbegrebet af charme, selvtillid og lækkert hår

Eskelund debuterede som stand-upper i 2000, og siden har han deltaget i et hav af forskellige arrangementer.

Bliv en del af showet

Carsten Eskelund når omkring det meste i sine shows - også dig, hvis du sidder på første række. Han har nemlig en utrolig evne til at reagere lynhurtigt på input fra publikum. Han inddrager dem gerne til stor morskab for alle i rummet.
Han har en utrolig energi og humor, der ofte opstår i dynamikken med publikum. Han formår at tryllebinde og fastholde deres opmærksomhed fra første til sidste minut.

"Den Hvide Lektie"

Der er fart over feltet, når Carsten Eskelund går på scenen. Han leverer jokes af høj kvalitet, og det er altid intelligent, usædvanligt og overraskende. Hans sprøde og fløjlsbløde stemme er en gave. Han formår nemlig at få den groveste joke til at lyde som sød musik, og publikum er vilde med det. Han har også gjort sig bemærket som tekstforfatter og redaktionsmedlem i programmet "Vangsøs vækning" på The Voice, som grundlægger af quizshowet "Den hvide lektie" og hans bløde stemme genkender flere af Radio 100FMs lyttere.

Bookes som:

Forespørg på Carsten Eskelund

Send en uforpligtende forespørgsel på Carsten Eskelund og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.