Anders Lund Madsen booking

Anders Lund Madsen

Book Anders Lund Madsen her

Han er journalist og entertainer – og entertainer med stort E. Selvom uddannelsescertifikatet siger noget andet, så er Anders Lund Madsen mest kendt for hans underholdende sider, og dem er der nok af. Han har en evne til at skabe og optimere stemninger med et trylleslag, med hans rolige og velforberedte tilgang. Derfor er han også et ideelt valg til at sikre et vellykket arrangement.

Du kan blive både flad af grin – og klogere

Selvom Anders Lund Madsen har brugt det meste af sin karriere i underholdningsbranchen, skinner hans journalistiske fortid igennem. Anders kan nemlig også bookes til diverse foredrag, hvor han formidler komplekst stof på en let forståelig og sjov måde. Foredrag om bl.a. klima og bæredygtighed, aktiv dødshjælp eller livets svære perioder tager ikke udgangspunkt i ekspertviden, men Anders’ personlige og livslange passion og erfaringer indenfor emnerne.

Skræddersyet efter dine behov

Har du et helt særligt emne eller format i tankerne, som du bare mangler den perfekte entertainer til at udføre? Så er du kommet til det rette sted. For Anders Lund Madsen kan det hele. Som både vært, moderator og foredragsholder, kan du få skræddersyet et show lige efter dine og dine gæsters behov. Book Anders Lund Madsen for en underholdende og perfekt tilpasset oplevelse.

Bookes som:

Forespørg på Anders Lund Madsen

Send en uforpligtende forespørgsel på Anders Lund Madsen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.