melvin-kakooza-booking

Melvin Kakooza Booking

Book Melvin Kakooza Her

Han startede med at lave stand-up i 2016, og kun et år efter vandt han DM i stand-up. Melvin Kakooza er en af branchens sjoveste og mest hellige komikere. Han er hverken grov eller plat, men derimod taler han fra hjertet når han optræder. En imponerende komiker, som joker om sin egen person og det at være dansker.

En lysende stjerne på den danske stand-up scene

På CV'et står: vært, konferencier, musiker, TV-vært og ikke mindst komiker. Han fik sin debut ved et Open Mic arrangement på spillestedet V58 i Aarhus. Efter han vandt DM i Stand-up, har det taget fart. Han har siden optrådt med nogle af Danmarks mest erfarne og dygtigste komikere. Det er også blevet til optrædener på nogle af Danmarks største scener som Comedy Zoo og foran 2000 mennesker ved Skanderborg Festival.

Melvin er et pragteksemplar af en komiker. Han laver standup, som alle og enhver kan komme at se. Der er ingen tåkrummende fornemmelser, når han går på scenen. Alle skal grine med hinanden, og der er ingen, der skal hænges ud. Han har værdierne i orden og underholder sit publikum uden pinlighedfornemmelser.

Bookes som:

Forespørg på Melvin Kakooza

Send en uforpligtende forespørgsel på Melvin Kakooza og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.