Heino Hansen Komiker

Book Heino Hansen her

Heino Hansen er en komiker fyldt med selvironi og en timing i særklasse. Hans mange år på den danske komikerscene har gjort ham til en komiker, man ikke vil gå glip af. Han er helt sin egen og formår altid at få publikum til at krumme tæer. Hans komik er akavet, men han slipper altid godt fra sine kække kommentarer og den særlige måde, han gør grin med sig selv på.

Selvironisk komik

Heino Hansen er helt igennem ærlig, og det kommer til syne i hans comedy, når han omtaler sig selv. Selvironien er i top, og der skal meget til at få ham ned med nakken. Debuten kom i 2008, og han har ikke set sig tilbage. I 2015 kvalificerede han sig til andenpladsen ved 'DM i Stand-up' og blev for anden gang publikums favorit.

I 2016 turnerede han med sit eget show 'Heino i Hegnet'. Under showet var det meningen, at både publikum og han selv skulle drikke sig mere og mere fulde. Showet var en kæmpe succes og blev totalt udsolgt. Anmelderne var vilde med det, og Zulu Comedy Festivals anmelder omtalte det som ”en kæmpe succes”.

Bookes som:

Forespørg på Heino Hansen

Send en uforpligtende forespørgsel på Heino Hansen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.