DJ Le Gammeltoft

Book DJ Le Gammeltoft her - DKs måske dygtigste kvindelige DJ

Le Gammeltoft er uden tvivl en af de bedste kvindelige DJs i Danmark.

Le Gammeltoft er i dag en uhyre populær DJ. Hun har en formidabel fornemmelse for musikken, og hun er en fornøjelse at se optræde.
Lyden er tilbagelænet i forhold til rendyrket techno, og vokalerne fylder mere end i den klassiske housemusik. Hun bevæger sig primært inden for genrene deep house, tech house, techno, nu-disco, indie, alternative, minimal house, disco, italo disco, folk, balearic & electronica. Hun er dog også kvinden, der byder på klassikere og de helt store hits pakket ind i en overraskende og underholdende omgang electro, rock, 80s glam, pop og indie.

Kendt fra DR's programmer

Le Gammeltoft debuterede som DJ på Gefährlich i 2005 og er sidenhen blevet en af frontfigurerne på den danske klubscene. Hun er kendt for radioprogrammerne ’Unga Bunga’ og ’Input på P3’, sit arbejde for Universal Music, Copenhagen Records og Voice TV og sit arbejde som musikanmelder for magasinet Costume. Le Gammeltoft har siden debuten opnået stor anerkendelse for sit arbejde og har blandt andet modtaget prisen som ’Årets Danske Upfront DeeJay” for sin evne til at være trendsætter og prøve nye ting af indenfor dj- og club-musik område.

Bookes som:

Forespørg på Le Gammeltoft

Send en uforpligtende forespørgsel på Le Gammeltoft og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Dansegulvet var fuldt fra start til slut! Super musikvalg og Le Gammeltoft er sublim til at fornemme stemningen og spillede derefter. Genialt mix af både nyt og gammelt.

  KRISTIAN V. MØRCH, CEO / ODFJELL

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.