nicoline-toft-booking

DJ Nicoline Toft

Book DJ Nicoline Toft her

DJ Nicoline Toft er kendt fra sin modelkarriere, men har med stor succes begivet sig ud i musikkens verden som DJ. Som en ‘Bond girl’ sætter hun ild til natten med en luftig blanding af lounge, elektro and a dosis of Rock’n’Roll. Hun er bl.a. blevet nomineret som ‘Danmarks hotteste musiker’ af magasinet ‘M’. Hun har spillet for store brands, modemærker og eksklusive hoteller såsom Christian Louboutin, D&G, Hotel D’angleterre og mange flere.

Oplev de største hits med Nicoline Toft

Musik og charme, det er den perfekte setting for enhver bar på luksuriøse hoteller, og det er netop hvad Toft medbringer. Du skal ikke lade dig narre af hendes charmerende stil, for hun kan til hver en tid rive dansegulvet fra hinanden, når festen skal sættes ordenligt igang.

Bookes som:

Forespørg på Nicoline Toft

Send en uforpligtende forespørgsel på Nicoline Toft og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Vi havde en fantastisk fest, DJ Nicoline Toft var charmerende og levede fuldt op til vores forventninger.

  ANITA ECKARDT, MARKETINGDIREKTØR / SAINT-GOBAIN

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.