Lasse Rimmer Kontakt

Book Lasse Rimmer Her

Lasse Rimmer har prøvet det meste. Karrieren startede på stand up-scenen, og han har i sin tid som komiker prøvet kræfter med alt fra one-man shows som ”Nævenyttig”, ”Komiker” og ”Selvtilfreds” til Casper og Mandrilaftalen, Stand-up.dk og Live fra Bremen. Karrieren begyndte godt nok inden for stand up, men den har ført ham langt videre, og han har derudover været skuespiller i filmen ”Fri os fra det onde” og fungeret som radiostemme i Morgenhyrderne på Radio 100FM. I dag er Lasse Rimmer en af de mest alsidige tv-værter og komikere i Danmark.

Lasse Rimmer er uden tvivl et af de hurtigste og skarpeste hoveder inden for dansk stand up, og han er en vanvittigt underholdende komiker.

Observationens mester med en knivskarp hjerne

Lasse Rimmer har en IQ ud over det sædvanelige. Hans viden spænder bredt om alt mellem himmel og jord, og han kan derfor også finde på at tale om hvad som helst. Hans intelligente væsen er en af hans markante forcer, og han evner som ganske få at formidle emner af stor kompleksitet, så man ikke blot forstår dem, men også griner af dem. Lasse er observationens mester og hans iagttagelsesevne sammen den knivskarpe hjerne gør hans materiale genkendeligt, vedkommende og vanvittigt morsomt.

Hans materiale træner både hjerneceller og mavemuskler, og anmeldere har da også beskrevet ham som ”bedre og skarpere end de fleste kolleger”, ”helt ustyrligt morsom” med ”unik timing” og materiale i en ”mesterlig klasse” og ”imponerende sikker i sin ordbehandling”.

En improvisationens mester

Lasse afkoder lynhurtigt den situation, han optræder i og det publikum, han står over for og bruger den viden som udgangspunkt for sine jokes. Han er nemlig en improvisationens mester. Det gør ham også til et sikkert valg til dit arrangement, hvor han kan bookes som både stand up-komiker og konferencier.

Foto: Camilla Lundbye

Bookes som:

Forespørg på Lasse Rimmer

Send en uforpligtende forespørgsel på Lasse Rimmer og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Så er årets brag af en fest veloverstået og jeg vil sige tusind tak for jeres store indsats, for at gøre denne fest ekstra speciel.

  Alt forløb helt efter planen og det var en stor stor succes.

  Lasse Rimmer leverede varen og vi lå flade af grin - han var bare i hopla.

  Så vi kan kun give dem vore varmeste anbefalinger."

  HENRIETTE TØNNESEN / KVADRAT A/S

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.