Jan Gintberg Booking

Book Jan Gintberg her

Gintberg var den første af den nye række af komikere til at tage stand uppen fra de små klubber til de store scener. Han optrådte med showet ”Det ligger i Generne”. Ligesom hans øvrige shows blev det stærkt anmelderrost og resulterede i ekstrashows pga. stor efterspørgsel. Han har derudover været vært på en række utrolig populære samfundssatiriske tv-programmer. Bl.a. ”Gintberg Showoff” og ”Gintbergs Store Aften”. Også i forbindelse med de populære programmer ”Gintberg på kanten” og ”Må vi komme med?” med Huxi Bach.

Kendt fra "Gintberg på Kanten"

Jan Gintberg er svær at komme udenom. Han er høj, han taler højt, og når han går på scenen, griner alle højt. Han er indbegrebet af bidende, satiriske pointer og særlig kendt for sine energiske og højtråbende talergaver og evne til at levere underholdning i verdensklasse. Han er skarp i replikken, og han har en fantastisk indlevelsesevne.

Han tager altid udgangspunkt i aktuelle emner. Han evner som ingen anden at observere danskerne og reflektere over de overraskende og underholdende ting, vi gør. Han stiller spørgsmål til samfundet og til den måde, vi lever vores liv på. Og altid med humor og eftertanke.

Bookes som:

Forespørg på Jan Gintberg

Send en uforpligtende forespørgsel på Jan Gintberg og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.