Copenhagen friday band

Copenhagen Friday

Topprofessionelt bryllupsband

Copenhagen Friday er det perfekte valg, hvis I ønsker en helstøbt og forrygende musikalsk oplevelse. Bandet består af fem topprofessionelle musikere. I kommer musikalsk fra A til Z, og bandet kan spille til ethvert arrangement. De mestrer alt fra indbydende og afslappende loungemusik, der på ideel vis byder gæsterne velkommen. Skal der efterfølgende være fest, får bandet med garanti sat gang i dansegulvet. De har et højt energiniveau, rytmiske beats og smittende humør.

Det helstøbte band

Bandet spiller til alt fra reception, middag og firmafest til fødselsdage og bryllupper. De er kendt for deres legende musikalitet, høje niveau og utrolige spilleglæde. Det musikalske repertoire spænder fra akustiske covers til jazzede fortolkninger af kendte ørehængere. Det gælder fx Dansevisen, Georgia On My Mind, Life on Mars og Summertime til decideret festmusik med de største rock- og pop hits, der med garanti lokker folk på dansegulvet.

Bookes som:

Forespørg på Copenhagen Friday

Send en uforpligtende forespørgsel på Copenhagen Friday og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.