Christian Fuhlendorff Booking

Book Christian Fuhlendorff her

Christian Fuhlendorff er et veletableret navn på den danske stand up scene, og han har for alvor slået sit navn fast som en af landets sjoveste komikere. Han er kendt fra bl.a. Comedy Aid, Rundt på Gulvet og Husk lige tandbørsten.

Perfekt til firma eller privat festen

Han er også kendt for sine one-man shows, ”Mit første one-man show”, ”Enestående” og ”For at gøre en kort historie lang”. Hans talent er også blevet honoreret blandt andet med prisen som Året Komiker ved Zulu Comedy Galla. Han behandler alt fra biblen til reality shows. Han har en utrolig evne til at tilpasse sig den situation og det publikum, han står over for, så underholdningen altid er i øjenhøjde. Uanset om det er lederen eller lagermedarbejderen, der skal underholdes.

Fuhlendorff inviterer publikum ind i sit eget univers, der altid er fantasifuldt og forunderligt, skævt og sjovt. Han formår at vende hverdagens trivialiteter på hovedet til stor morskab for publikum. Hans levering er exceptionel, og hans skarpe pointer udløser gang på gang massiv latter.

Bookes som:

Forespørg på Christian Fuhlendorff

Send en uforpligtende forespørgsel på Christian Fuhlendorff og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Jeg vil gerne give en tilbagemelding på kunsternes optræden ved vores arrangement.

  Christian Fuhlendorff var også rigtig god – meget underholdende og morsom. Vores adm. dir. mildest talt vred sig af grin, og vores områdedirektør responderede på et af Christians indlæg, så alle var flade af grin. Super, super godt!!

  Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xclusive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

  Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst Christian Fuhlendorff."

  LENE IBETH FROST / FORCA

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.