Anders Grau Stand Up

Book Anders Grau Her

Som en komet er Anders Grau blæst op af hierarkilisten over danske stand-up komikere. Tidligt i sin karriere blev tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og siden hen har været en efterspurgt person på comedy scenen. Han har sit eget stand-up show ”Bekymringsfabler”, som sidekick til Linda P i ”Det Alt For Store/Korte Linda P Show”, og har sammen med Martin Høgsted fungeret som radiovært i ”Selskabet”.

Hverdagens historier bliver til absurditeter

Når Grau optræder, er det med en helt unik stil, som beriger stand-up genren ved både at være innovativ, mens den indeholder en stemning, der leder tankerne hen mod Niels Hausgaards fortællinger. Anders’ stil kan beskrives som bestående af lette historier, der tager udgangspunkt i hverdagens gøremål, men så oftest udvikler sig i lettere absurde retninger. Han formår at analysere dagligdagen helt til bunds, hvor de krydres med neurotiske fantasifulde bekymringer.

Manden med de mange parodier

Grau har den store fordel, at hans accent i sig selv virker som en meget god parodi på tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og publikum hopper derfor hurtigt med på legen. Hans stil er ydmyg og uhøjtidelig, og han er på trods af sin korte tid i branchen allerede et anerkendt navn. Derfor var han også nomineret til Läkerol Talentprisen til Zulu Comedy Galla, hvor det afgøres hvem der bliver kåret til “Årets unge komiker-talent”, hvilket vidner om en kometkarriere Anders har haft.

Bookes som:

Forespørg på Anders Grau

Send en uforpligtende forespørgsel på Anders Grau og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.