FestOrkestret

Booke FestOrkestret her

Skal der være gang i dansegulvet til din fest? Så skal du booke FestOrkestret. FestOrkestret er et kopiband med et stort repertoire, lige fra helt nye hits til gamle klassikere. Booker du FestOrkestret får du mulighed for at skræddersy, hvilke sange der passer til lige netop dit arrangement.

FestOrkestret består af Thora W. Kruse på vokal, Steffen Addington på guitar og vokal, Tommy Nissen på trommer og Anders Fromberg på bas. Sammen er bandet et af de mest benyttede festorkestre til firma-, privat, og byfester. Ønsker du et musikalsk indslag med lidt ekstra til din fest, så kan FestOrkestret være med til at arrangere, at en kendt sanger kommer med på scenen.

Bandet der spiller med de store artister

FestOrkestret har tidligere spillet sammen med store artister som: Thomas Helmig, TV2, Big Fat Snake, Micheal Learns to Rock, James Sampson, Dicte, Henning Stærk, Rock Nalle, Mek Pek, Sorten Muld og mange flere. Uanset om FestOrkestret har en gæstesolist med eller ej, er I garanteret et brag af en fest.

Bookes som:

Forespørg på FestOrkestret

Send en uforpligtende forespørgsel på FestOrkestret og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.