Rune Klan

Book Rune Klan

Book Rune Klan her

Rune Klan har i mange år været en del af den danske comedy scene. Han er kendt fra blandt andet ”Talegaver til børn”, ”Tomgang”, sketchshowet ”Tak for i Aften” med Mick Øgendahl. Han er også kendt for sine one man-shows ”Den ægte vare”, ”Rune Klan går Large”, ”Det Blå Show”, ”Det Stribede Show” og ”Barnløs”. Han er en mand med mange talenter. Han har også vist sit værd som en af landets mest succesfulde tryllekunstner og komiker.

Stand-up og trylleri

Rune har publikums fulde opmærksomhed fra det øjeblik, han træder ind på scenen. Der er fart over feltet fra start. Rune er et naturtalent inden for både stand-up og trylleri. Publikum ikke sidder forundrede med åbne munde over den magi, der udspiller sig for øjnene af dem. Ligesom de griner højlydt over de jokes han serverer.

Skaber legendariske øjeblikke

Med sin charmerende, beskedne og kluntede facon, smelter han gang på gang publikums hjerter. Rune har sin helt egen stil. Hans originale trylle- og stand up-show er formidabelt, overraskende og alt andet end kedeligt. Rune formår nemlig at puste liv i de klassiske tryllerier. På den måde skabes legendariske øjeblikke, som da han lavede korttricks med en pakke skinke til dronningens fødselsdagsfest.

Rune er en sand fornøjelse på scenen og en evig overraskelse. Ingen ved, hvad der skal ske, hvordan det skal ske, eller hvad der vil blive sagt i selskab med Rune Klan. Det eneste, der er sikkert er, at det bliver underholdende.

Bookes som:

Forespørg på Rune Klan

Send en uforpligtende forespørgsel på Rune Klan og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.