Jonah Blacksmith booking

Jonah Blacksmith Booking

Book Jonah Blacksmith

Med bedstefar som inspirationen bag, har syvmandsorkstret Jonah Blacksmith siden 2014 leveret det ene hit efter det andet - på bedste “folk-rock” vis. Bandet har turneret landet tyndt, og optrådt på nogle af de største scener, blandt andet på Tinderbox, TRAIN og Northside. Svært tilfredse fans og anmeldere har blandt andet omtalt dem som “Nordvestjysk verdensklasseband” og “kompromisløse”.

Med hjertet i Thy

Selvom Jonah Blacksmiths succes er nået en del længere ud end blot den nordvestjyske by, så har de stadig hjerte og sjæl i hjemstavnen Thy. Historien starter med den lokale smed Johannes Alstrup, der elskede musik. Kærligheden gav han videre til generationerne efter ham, og navnet kom derfor helt naturligt til hans børnebørn, da de skulle danne deres band. Selvfølgelig navngav brødrene Simon og Thomas Alstrup deres band ‘Jonah Blacksmith’. Book dem her for en aften fyldt med inderlig kærlighed til både musikken og historien.

Bookes som:

Forespørg på Jonah Blacksmith

Send en uforpligtende forespørgsel på Jonah Blacksmith og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.