Mekdes live

Mekdes Booking

Book Mekdes

“Denne gang tør jeg at gå og selv at huske på - jeg er dét værd.” Én af de sidste linjer i Mekdes’ sang, “Du Er Det Værd,” om, at huske sit værd, indkapsler hende sådan set meget godt.

Hvis du endnu ikke kender Mekdes, har du noget at glæde dig til. Hendes smukke, klare vokal skærer igennem ethvert rum med de fineste budskaber om at elske sig selv og vende ryggen til dem, der ikke synes, man passer ind. Pop- og soulsangeren har allerede turneret landet tyndt, optrådt på nogle af Danmarks største festivaler og har en stadig lysere fremtid i møde - og du har heldigvis muligheden for at opleve hende helt tæt på.

Melankolsk musik til topkarakter

Christina Mekdes Vinholt Pedersen har siden 2018 udgivet musik under kunstnernavnet Mekdes. I en kombination af hudløst ærlige, velskrevne tekster og en stor, dynamisk stemme, er det måske ikke så overraskende, at hun i 2021 vandt prisen ‘P3-Talentet’. Med denne pris følger hun i kølvandet på artister som Ukendt Kunstner, Jada og Karl William. Oplev Mekdes’ fede, nærværende energi med en booking af hende lige her.

Foto: Tobias Nicolai

Bookes som:

Forespørg på Mekdes

Send en uforpligtende forespørgsel på Mekdes og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.