Rasmus Walter booking

Book Rasmus Walter her

Med sin rå stemme og rockede guitarkærlighed kan Rasmus Walter altid levere et formidabelt show med den helt rette stemning og øje for publikum.

Ørehængere på stribe

Han har knap 20 års erfaring med pop og rock. Først fra bandet Grand Avenue fra begyndelsen af dette årtusinde, og siden 2011 har han udgivet musik i eget navn. Du har helt sikkert hørt ørehængerne ”Endeløst” og ”På en dag som i dag”. De har taget himmelflugt - præcis som navnet på hans seneste album –med både guld og platin.

Prisbelønnet rock

Selvom Rasmus Walter høster priser, og Grand Avenue har udgivet plader i USA, holder han fast i de jyske aner. Walter har manifesteret sig som dansk sanger, og som en af de få fået stor succes med at synge på modersmålet. Efter fire dansksprogede album udgav han dog en række numre på engelsk bl.a. ”Heart of Stone”, der også fik stor succes. Selv fremhæver han den stemning, det giver at synge på dansk, når han optræder med sin musik. Derfor er det album, der udkommer i begyndelsen af det nye år, også tilbage på dansk.

Personlig og nærværende oplevelse

Med Rasmus Walter som kunstner til dit arrangement, er der lagt op til en meget personlig og nærværende oplevelse med jyden med det karismatiske gemyt og den rå stemme. Der er både mulighed for en intim aften med guitar og et kig bag hits som ”Dybt vand” og ”Endeløst”, og der er lejlighed til at skrue op for tempoet og lave gang i dansegulvet med ”Verden i stå” og ”Blodrøde Øjne”, og det bliver altid tilpasset lige netop dit arrangement og dit publikum.

Bookes som:

Forespørg på Rasmus Walter

Send en uforpligtende forespørgsel på Rasmus Walter og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.