Book Noah

Noah Booking

Book Noah her

Noah er et vaskeægte popfænomen, der har taget danskerne med storm siden sin første single 2012. Det var singlerne ”Over Byen” og ”Alt er forbi”, der sparkede showet i gang, og begge singler har opnået dobbelt platin. Musikken er den fineste og blødeste pop med velskrevne tekster og en ren stemme.

Storslået pop

Troels Gustavsen, der er Noahs borgerlige navn har mere end en halv million månedlige lyttere på Spotify og udsolgte koncerter over hele landet. Blandt andet har han i 2019 spillet en omfattende og fuldstændig udsolgt akustisk tour i en stor del af landets kirker. Her manifesterer Noah, at han er en popmusiker i særklasse, og stemmen kan bære de gamle kirkers storslåede akustik.

Magi på scenen

I 2020 følger en koncertrække med Danmarks Underholdningsorkester. Det kræver dog langt fra et helt symfoniorkester at skabe en symfoni. Han skaber magi på en scene, uanset hvordan konstellationen er, og netop dette kan du få til dit arrangement med Noah som solist.

Noah bestod oprindeligt af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm. I 2015 forlod Lasse Dyrholm gruppen, og Troels Gustavsen kørte videre som soloprojekt

Bookes som:

Forespørg på Noah

Send en uforpligtende forespørgsel på Noah og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.