mogensen booking

Jonas Mogensen Komiker

Book Jonas Mogensen her

Underspillet humor og charme Den hyldende morsomme nordjyde, du ikke vidste, du havde brug for, er Jonas Mogensen. Som vinder af Zulu Comedy Gallas Talentpris, fast deltager i Comedy Aid og Zulu Comedy Festival Standupshowet, taler Jonas Mogensens meritter for sig selv. Hans sindige fortællestil fænger altid publikum. Han formår at skabe levende billeder med ord, uanset om hans historier handler om vandlåsafkalkning eller mødet med et rådyr i mosen. Gå ikke glip af en aften, hvor tårerne vil trille af grin.

Den nordjyske charme

I Jonas Mogensens fortællinger, går det ikke ud over tilfældigt udvalgte i publikum, men derimod i højere grad ham selv. Han har ofte anekdoter fra i sin egen opvækst i Birkelse, og gør sig relaterbar gennem akavede men velkendte situationer fra sin egen hverdag. På trods af det personlige aspekt i Jonas Mogensens shows, er han ikke bange for på elegant vis at tage fat i nogle af livets helt store spørgsmål og udfordringer.

Bookes som:

Forespørg på Jonas Mogensen

Send en uforpligtende forespørgsel på Jonas Mogensen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.