Thomas wivel

Komiker Thomas Wivel

Book Thomas Wivel

Wivel har stået i spidsen af dansk stand up i over 18 år. Han har været med siden dansk stand-up så dagens lys i 1991. Han har med andre ord erfaring som ingen anden i branchen. Thomas Wivel er enormt produktiv, og han har medvirket i et hav af tv- og radioprogrammer. Blandt andet Stand-up.dk, Talegaver til børn, Comedy Zoo og Vild med Dans, ligesom han har udgivet adskillige dvd’er og en serie af velanmeldte shows.

Hør om ytringsfrihed, danskere og parforhold

Han kan finde på at snakke om det meste, men han kredser ofte omkring ytringsfrihed, danskere og parforhold med og uden børn. Han gør det med en undrende og lettere provokerende stil, som han gennem sine mange år på scenen har findyrket til perfektion.
Man mærker også straks hans store erfaring. Thomas Wivel har en uforlignelig timing og en knivskarp levering, som ingen kan gøre ham kunsten efter. Når han optræder, er det med en energi og autoritet uden lige. Det ser måske nemt ud, når han fra scenen tryllebinder sit publikum, men man må aldrig underkende det, han kan, og det enorme engagement, som driver ham.

Bookes som:

Forespørg på Thomas Wivel

Send en uforpligtende forespørgsel på Thomas Wivel og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  "Det var helt fantastisk! Thomas kom på, og så var stemningen løftet – og det holdt til efter midnat…

  Kæmpe ros til Thomas Wivel. Fra han havde været på var alle simpelthen så glade. Han var rigtig morsom, og jeg havde jo ramt rigtigt i forhold til min fornemmelse af, at han har noget for enhver alder, og der var rigtig mange der roste ham efterfølgende.

  Med venlig hilsen"

  JONAS G. /

  ”Det var en super god oplevelse, og Thomas Wivel var fremragende på scenen! Han er en sød mand :)”

  HENRIK NIELSEN / POMPDELUX APS

  ”Thomas Wivels optræden til Jens Ottos konfirmation var helt perfekt og satte stemningen for resten af aftenen.

  Det gode vejr og Thomas Wiwels stand up var skyld i, at Jens Otto mente, at det var den bedste konfirmation, han nogensinde havde været til – meget heldigt at det så var hans egen :-)”

  JONAS GREDAL /

  ”Hele arrangementer forløb ganske fint. Thomas Wivel leverede et godt show. Tak for hjælpen."

  JEPPE VESTERGAARD, ADVOKATFULDMÆGTIG / GORRISSEN FEDERSPIEL

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.