Book Geo

Gal, men genial

Geo er intet mindre end imponerende på scenen. Han gør intet halvt, og der findes ikke kedelige middelveje i hans repertoire. Han formår at twiste hverdagens banaliteter og blande dem med intellektuelle betragtninger. Når det krydres med Geos særlige kropslige mimik, elegante og skarpe timing, så er det umuligt ikke at græde af grin.

Uforudsigelig og kompromisløs til firmafesten

Showene er uforudsigelige, kompromisløse, konsekvente og af en ganske særlig klasse. Hans energi smitter, og han leverer stand up af høj kvalitet, der betyder, at man som publikum er ekstremt overrasket og underholdt, og man kan ikke andet end fascineres af hans evner og optræden.

Geo er en erfaren stand up-komiker, og han har optrådt til blandt andet DM i stand up. Han har været vært for Comedy Aid og med one-man-shows som ”Den Ægte Vare”, ”Geo’s Garage” og ”Kemo og comedy”. Han har også imponeret som forfatter til bestselleren ”Ikk´for sjov – kemo og comedy”. Den blev overøst med anmelderroser og modtog en usædvanlig positiv læserrespons.

Bookes som:

Forespørg på Geo

Send en uforpligtende forespørgsel på Geo og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.