Martin Høgsted

Book Martin Høgsted her

Høgsted er utrolig charmerende på scenen, og han har opnået stor popularitet i danske befolkning. Det afspejles blandt andet i hans store fanskare på Facebook. Hans komiske talent er også blevet belønnet blandt andet med en sejr ved DM i stand up og med prisen som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla sammen med Manus Millang for Danish Dynamite.

Kendt fra Danish Dynamite

Martin Høgsted er ekstremt populær blandt det yngre publikum. Han formår at være i øjenhøjde med publikum, og han får med garanti latteren til at flyde. Siden debuten i 2006 har underholdning været en del af hans hverdag. Du kender ham blandt andet fra DM i stand-up, Stand-up.dk, som vært på programmet ”UPS! Det er live” og som den ene halvdel af duoen i “Danish Dynamite”. Når Martin optræder, er det med en utrolig gestik, og han bruger i høj grad sin krop til at understrege de humoristiske pointer, hvilket bare gøre dem endnu mere humoristiske.

Bookes som:

Forespørg på Martin Høgsted

Send en uforpligtende forespørgsel på Martin Høgsted og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.