Tobias Dybvad Stand Up

Book Tobias Dybvad her

Tobias Dybvad er en fremragende komiker. Mest kendt er han for det succesfulde tv-program ”Dybvaaaaad!”, som bliver sendt på TV 2 Zulu. Her leverer han jokes om ugens forgangne realityøjeblikke. Han har 16 års erfaring bag sig og tre succesfulde onemanshows. Han er en pligtopfyldende live-komiker, som har fuldstændig styr på, hvad han laver.

En af Danmarks dygtigste komikere

Tobias Dybvad er en sprudlende, charmerende og altid energisk komiker, som har en timing i særklasse. Han har en enestående evne til at skabe unikke jokes og gør sig altid umage med at levere shows på højeste niveau. Han formår altid at have publikum med sig, hvad end de griner med eller af ham. Til tider ender han da også med at grine af sig selv.

Han er selv udgangspunktet for en stor del af sine shows og står står bag onemanshows som "Er det ikke dig fra Dybvad?", "Sjov mand - klam personlighed" og det nyeste show "Fasser Partner".

Med Dybvad som underholdning kan du være stensikker på at få et show med en selvudleverende mand, som skaber comedy på en måde, du aldrig har set det før.

Bookes som:

Forespørg på Tobias Dybvad

Send en uforpligtende forespørgsel på Tobias Dybvad og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.