Dopha sanger

Dopha

Book Dopha direkte her

Hun er blevet spået til at blive Danmarks næste superstjerne. Hun er blevet sammenlignet med kæmpeidoler som Taylor Swift, Lana Del Rey og Billie Eilish. Det er ikke mange år siden, Dopha skiftede livet på landet ud med storbyens sus og dus, for at hendes musikerdrøm kunne blive til virkelighed. Og det var ikke et dumt valg. Allerede nu har hun priser som “Årets talent”, “Årets sang” og “Årets nye danske navn” i bagagen. Dopha er kommet for at blive, og hun har især ét vigtigt budskab at sige til dig: Pyt.

Dopha er sårbar - på den stærke måde

Hendes EP “Whatever” er et blik ind i hendes personlige rejse gennem både sorg og lykke. Det er en ærlig skildring, som sætter fokus på vigtige følelser - at kunne acceptere det uperfekte og turde at fejle. At turde sige “pyt” og komme videre. Er du først dykket ind i Dophas musikunivers, får du nok svært ved at komme ud igen. Hun har et unikt musikalsk udtryk, hvor hun med hendes ærlige tekster og stærke budskaber formår at tryllebinde sine lyttere. Hun har en nærværende energi, som man kan mærke under hendes liveoptrædener.

Bookes som:

Forespørg på Dopha

Send en uforpligtende forespørgsel på Dopha og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.