Pernille Rosendahl Booking

Book Pernille Rosendahl her

Pernille har en lang musikalsk karriere bag sig, der startede allerede i 1985, da hun sammen med trommeslageren Emil Kuch Jørgensen dannede reggaebandet Rockae. Hun blev dog for alvor kendt i 1996 som forsanger i det populære indiepopband Swan Lee. Bandet, der udgav hits som ”I Don’t Mind” og ”Love Will Keep You Warm” havde en stor og trofast fanskare, der fulgte dem frem til opløsningen i 2005. Pernille modtog også prisen som ’Årets danske sangerinde’ ved Danish Music Awards for sit tid i Swan Lee.

R&B og elektroniske undertoner til fantastisk vokal

Der er mange spændende lag i Pernille Rosendahls musik, og de stilrene melodier krydres lækker R&B og elektroniske undertoner. Pernille har en vokal, der er de færreste forundt. Hun er på én gang skrøbelig og yndefuld og samtidig determineret og kraftfuld. Med Pernille Rosendahl på scenen, følger mange muligheder. Hun kan både sætte gang i festen og levere en intimt og fortryllende oplevelse.

Hun forstår at skabe en fællesskabsfølelse med publikum og underholde. Hun er bare sig selv, men det er også mere end nok. Musikken er smuk og melankolien dragende. Dit publikum går uden tvivl fra festen og er en musikalsk oplevelse rigere.

Bookes som:

Forespørg på Pernille Rosendahl

Send en uforpligtende forespørgsel på Pernille Rosendahl og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Pernille Rosendahl har fået en ny fan i mig. Hun gjorde det ganske enkelt suverænt godt, og vi har fået så mange positive tilkendegivelser fra deltagerne på Pernilles oplæg.

  MARTIN BROBERG, PROJEKTLEDER / TREKANTOMRAADET

  Pernille Rosendahl sang fuldstændig eminent, det bedste jeg til dato har hørt og oveni havde vi lyst til at beholde hende bagefter, da hun er en af de sødeste, mest indlevende personer vi til dato har mødt".

  STEPHAN SØRENSEN, DIREKTØR / REMA BUTIKSUDVIKLING A/S

  Det var intet mindre end fantastisk – sikke en stor oplevelse.
  Det var så smukt og rørende – Pernille Rosendahl og Crew var til stede og meget nærværende.

  Katrine Vestager Dahl, Skoleleder / Tarup Skole

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.