book mick øgendahl

Book Mick Øgendahl

Book Mick Øgendahl her

Øgendahl debuterede tilbage i 1997 og er i dag en af landets mest kendte stand-uppere. Han har været en produktiv herre med shows som “Micktrix”, “TÅFRÆSER”, ”UNDSKYLD!”, “Propaganda” og “SPAS”. Han er samtidig manden bag succeserne “Tak for i aften”, ”Tak for i aften On tour” og serien ”Tomgang”. Ligesom han også har skrevet og medvirket i filmene ”Blå mænd”, “Julefrokosten”, “Alle for én” og “Alle for to”.

Sværvægter i dansk komik

Mick Øgendahl er en sværvægter på den danske underholdningsscene og en af Danmarks mest populære komikere. Det der kendertegner ham er blandingen af et enestående kropssprog, et unikt komisk talent og evnen til at levere komik, der er både hurtig og umiddelbar men samtidig nærværende og nuanceret.

Han tager udgangspunkt i almindelige mennesker og den hverdag, vi alle kender, og hans humor rammer derfor bredt og sikkert. Han kan finde på at snakke om alt fra ekspedienter og undertøj til lives store og små uretfærdigheder, men han evner også ubesværet at tage alvorlige og tunge emner op, vende og dreje dem så de pludselig ikke kun er alvorlige men også sjove.

Bookes som:

Forespørg på Mick Øgendahl

Send en uforpligtende forespørgsel på Mick Øgendahl og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  ”Vores julefrokost var bare perfekt. DJ Peter Kastrup havde helt styr på lys og lyd, og Mick Øgendahl fik os til at hyle af grin. Han var en rigtig god fest-starter. Der var absolut ingen problemer før, under eller efter festen, og det var alt i alt en meget professionel afvikling.”

  ANJA, MARKETING COORDINATOR / KVADRAT A/S

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.