peter-kastrup-booking

Peter Kastrup

Book Peter Kastrup direkte her

Før sin karriere som DJ havde Peter sin daglige gang i sit eget lyd- og lysudlejningsfirma. Nu koncentrerer han sig udelukkende kun om jobbet som DJ. Han besidder en pladesamling udover det sædvanlige, som gør, at du er sikret en lækker blanding af både gamle og nye hits. Hvis der opstår specifikke ønsker på sange, så downloader han sangen med det samme, og festen forsætter ubemærket.

DJ Peter Kastrup kommer med en situationsfornemmelse for publikummet, der altid sætter gang i festen og bentøjet på dansegulvet. Han har spillet til et utal af bryllupper, privat- og firmafester, og må siges at levere varen hver gang han stiller sig bag pulten.

Det sikre valg til en festlig aften

Han spiller gerne loungemusik under maden eller til receptionen. Efterfølgende fyrer han op for blandede hits og holder festen i gang til langt ud på natten. Han er det sikre valg, hvis du mangler en DJ der tilfører stærk energi, god karme og evige minder.

Bookes som:

Forespørg på Peter Kastrup

Send en uforpligtende forespørgsel på Peter Kastrup og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Vores julefrokost var bare perfekt. DJ Peter Kastrup havde helt styr på musikken, lys og lyd, og det var alt i alt en meget professionel afvikling.

  ANJA, MARKETING COORDINATOR / KVADRAT A/S

  DJ Peter Kastrup var en kæmpe del af at gøre vores bryllup til en fantastisk oplevelse for os. Aldrig har jeg oplevet en DJ der havde så godt styr på hvilket musik der virkede.

  CHRISTINA & MARC /

  Det var en helt igennem fantastisk bryllupsfest og vi var ovenud tilfredse med DJ Peter Kastrup.

  LOUISE OG JESPER /

  DJ Peter Kastrup satte gang i festen og der blev danset hele natten - vi er nogen der stadig har tunge ben. Peter Kastrup var utrolig sympatisk og han levede fuldstændig op til vores forventninger.

  JESPER OG MIA /

  Vi havde en super dejlig dag og fest med Peter Kastrup, som leverede et godt stykke arbejde, han var høflig og venlig, og spillede den musik vi ønskede, og vi er meget tilfredse.

  PER /

  Vi havde en dejlig fest hele dagen og natten med. Peter Kastrup levede fuldt op tll vores forventninger og han er en yderst rar og sympatisk fyr, som hurtigt pejlede sig ind på festen.

  Anette Riisberg /

  Vi havde en fantastisk dag og en forrygende fest! Peter Kastrup var venlig og meget imødekommende og han spillede sange som gæsterne ønskede, hvilket var super godt for festen.

  Jakob og Maria /

  Vi havde en fest og DJ Peter Kastrup var super god med musikken og skabte en god stemning. Derudover var han også et meget behageligt menneske!

  Kim Feldt, CEO / Value Building

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.