Per Kristensen

Book DJ Per Kristensen her

Som DJ formår Per Kristensen altid at fyre op for musikken og sætte gang i dansegulvet. Booker du Per er der ingen grund til at lade danseskoene blive hjemme. Han er en sikker succes og sikrer, at alle gæster går hjem med trætte fødder og smil på læben.

Altid gang i dansegulvet

Det der gør ham særlig populær er, at han ikke er bange for at spille det, som gæsterne gerne vil høre. De numre, I elsker og som får jer på dansegulvet. Mange DJ's spiller for sig selv, men ikke Kristensen. Han sætter derimod en ære i at gøre gæsterne glade og blive husket som den DJ, der gjorde festen uforglemmelig.

Ønsker du at sætte gang i festen med en DJ, der spiller for gæsterne og ikke sig selv – så er han det helt perfekte valg.

Bookes som:

Forespørg på Per Kristensen

Send en uforpligtende forespørgsel på Per Kristensen og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Per Kristensen leverede en fantastisk indsats, som gjorde netop denne aften helt speciel. Vi giver dem 5 måger ud af 5 stk.”

  THOMAS HANSEN / FF SKAGEN A/S

  Vi havde Per Kristensen som DJ til vores julefrokost i firmaet, og var meget tilfredse. Vi er et blandet publikum, men Per formåede at gøre alle tilfredse.

  CHRISTINA LAUSTSEN PETERSEN / LEASEPLAN DANMARK A/S

  Vi er super tilfredse. Per Kristensen spillede lige det, som holdt festdeltagerne på dansegulvet.

  ELSE-MARIE HJERRILD LORENZEN / VEJDIREKTORATET

  "Det var en rigtig dejlig dag, og DJ Per Kristensen var helt perfekt! Vi var meget glade for Per, og han / Xclusive vil bestemt blive anbefalet herfra.

  Ditte og Tue /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.