Sofie Østergaard

Book Sofie Østergaard - Konferencier kendt fra TV

Sofie Østergaard er charmerende og sjov. Hun kan med garanti lave spas og løjer og få din fest ud på dansegulvet. Du kender sikkert hendes ansigt fra TV, for hun har været vært på flere programmer for alle målgrupper. Hun startede ud med at lave børne-tv og er siden bevæget sig aldersmæssigt længere. Det er blevet til mange forskellige tv-programmer, bl.a. 'Ramasjang Rally', 'Mens vi venter', 'Kreakampen', 'Ultra Dance Crew' og 'Besat af Danmark'.

Erfaren konferencier

Mangler din fest en konferencier, som kan sætte gang i fis og ballade hos alle aldersgrupper, så skal du booke Sofie. Udover at være tv-vært er hun danser og koreograf og kan med fordel bookes til at lave danseworkshops til både børn og voksne. Som konferencier kan hun med garanti sætte gang i en fest og underholde både børn og voksne. Hun fungerer som en professionel konferencier, der med stor sikkerhed og erfaring afvikler dit arrangement med smil på læben.

Bookes som:

Forespørg på Sofie Østergaard

Send en uforpligtende forespørgsel på Sofie Østergaard og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.