Thomas Skov

Thomas Skov Kontakt

Book Thomas Skov som konferencier - professionel og charmerende

Thomas Skov er kendt for sin skæve og udspekuleret tilgang til de temaer, han beskæftiger sig med. Han er mulig at booke med tre forskellige foredrag: ”Høflighed på 100 dage”, ”Jeg er mobilafhængig”, ”Forskellen på mænd og kvinder”. Nedenfor kan du læse mere om hvert enkelt foredrag og hvad det omhandler.

Høflighed på 100 dage

Thomas Skov satte sig for at gøre danskerne høflige på 100 dage, og selvom programmet for længst er overstået, er missionen stadig fortsat, hvor han mener, at mange af os formentlig godt kan stramme lidt op på høfligheden. Foredraget tager udgangspunkt i de yngre dage, hvor Skov som tilflytter til København fik noget af en uhøflig velkomsthilsen med på vejen af en flaskedreng fra Netto. Det er ikke sikkert, at foredraget gør alle danskere høflige, men det giver dig lidt at tænke over.

Jeg er mobilafhængig

I sommeren 2017 gik Thomas Skov på afvænning fra sin smartphone, da han var blevet mere og mere afhængig af sin telefon og ubevidst sad og scrollede på telefonen på vej hjem fra Fyn blev et wake-up call. Skov deler ud af sine gode råd og gør op med, hvad telefonen betyder for vores liv – og hvad den gør ved os som individer – og ikke mindst, hvordan vi opfører os på telefonerne.
Publikum spiller en aktiv rolle, når I deler erfaringer og stiller spørgsmål vha. Telefonerne, så HUSK telefonerne til foredraget.

Forskellen på mænd og kvinder

Forskellen på mænd og kvinder er… noget, vi alle har prøvet at løse i årevis. Er der overhovedet en forskel? Og må der egentlig være forskel, når ligestilling er et brandvarmt emne i både medierne og vores hverdagsliv.
Thomas Skov har i foredraget samlet en række forskelligheder mellem ham og hustruen, Emilie og lavet en grov generalisering. Her fortæller han, hvordan han har lært at leve med sin hustru, og hvordan det dagligt går op for ham, hvor forskellige mænd og kvinder i virkeligheden er.

Om I vælger at gøre brug af Thomas Skov som foredragsholder eller konferencier, så er I garanteret god og nuanceret underholdning, grin og minder, som i vil huske mange år frem.

Bookes som:

Forespørg på Thomas Skov

Send en uforpligtende forespørgsel på Thomas Skov og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Det gik rigtig godt med Thomas Skov i lørdags.

  Thomas er utrolig professionel og gik til opgaven med stor interesse for de unges projekter.

  Jeg har talt med programlederen fra Unge Forskere - hun er også meget positiv. Alt i alt en rigtig god dag.

  DORTHE COMPEN SKØDT / SCIENCE TALENTER

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.