Komiker Thomas Hartmann

Book Thomas Hartmann her

Det er de skarpsindige, finurlige og tørre observationer der er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden. De giver oftest anledning til såvel latter som eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget. Han er et levende bevis på, at en stand-up komiker sagtens kan være skarp uden at være grov. Hans optræden er præget af stor professionalisme, så I altid får både indhold og levering, der passer til netop jer. Thomas' store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham også velegnet som konferencier. Han kan endvidere bookes til at lave jobs på engelsk samt med målrettet materiale.

Skarp komik uden at være grov

Thomas Hartmann er den ubetinget mest produktive komiker i dansk stand-up. Det er de færreste danskere, der ikke har hørt hans jokes i én eller anden sammenhæng. Han har samarbejdet med mange af Danmarks førende komikere. Ud over at skrive og optræde med utroligt mange shows – både one-man shows og sammen med kolleger – har hans evne til at skrive kvalitetsjokes i et imponerende tempo og inden for mange forskellige stilarter gjort Thomas Hartmann til et efterspurgt navn som manuskriptforfatter. Det gælder både til scenen som i film- og TV-branchen.

Bookes som:

Forespørg på Thomas Hartmann

Send en uforpligtende forespørgsel på Thomas Hartmann og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.