Brian Mørk

Brian Mørk Kontakt

Book Brian Mørk til firmafesten

Brian Mørk leverer, helt i overensstemmelse med sit navn, sort satire. Han fremstår på alle måder skarp med det trimmede skæg, de markante briller, og det alvorlige blik. Han er dog frem for alt skarp på scenen.

Sort satire i topklasse

Mørk har bl.a. fungeret som overbevisende vært for Comedy Aid. Derudover har du set ham på TV i Mørk & Jul og Brian Mørk Show og i hans anmelderroste one-man show MØRK. Han er uden tvivl en af landets dygtigste comedy-forfattere, men favner også andre genrer. Han har fx skrevet materiale til så forskellige genrer som Zulu Awards, børne-tv og historierne om den råbende flodhest Dolph.

Gennem latteren lukkes lyset ind

Når Brian optræder, tager han ofte udgangspunkt i sin barndom. Han er selv den primære genstand for den barske, men befriende humor. Selvom hans tilgang er sort og barsk, bliver det dog aldrig tungt. Han har nemlig et talent for at gøre det mørke til genstand for komikken, og gennem latteren bringer han lyset ind.

Bookes som:

Forespørg på Brian Mørk

Send en uforpligtende forespørgsel på Brian Mørk og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.