vaertens-bedste-band-booking

Værtens Bedste Band

Book Værtens Bedste Band her

Værtens Bedste Band er et eminent orkester fra København. Det fulde orkester tæller en håndfuld stjernedygtige musikere. Bandet spiller de største hits fra de sidste årtier og sikrer dig en formidabel fest med et fyldt dansegulv fra start til slut.

Danseglad og humørfyldt musik

Bandet har spillet til utallige private arrangementer og er et strålende valg både til firmafesten, fødselsdagen eller brylluppet. Du kan være helt sikker på at få et band, der spreder god stemning hele aftenen og sikrer dig en fest fyldt med god og festglad musik. Verdens Bedste Band scorer topkarakterer i anmeldelser fra tidligere jobs. Bl.a. får de ros for at skabe et fyldt dansegulv fra begyndelse til ende, selvom arrangementet var en dobbelt 70-års fødselsdag. De har også spillet på store scener bl.a. velkendte Krudttønden i København.

De lever op til navnet ved at spille den bedste musik til præcis dit arrangement. Bandet kan tilpasse sin sætliste til publikum og dine ønsker. Det er både muligt at spille gamle kendinge fra 70’erne og 80’erne hele vejen til splinternye hits. Fælles for det hele er hits – og masser af dem. Du kan være sikker på farverig og festlig musik, der når helt udover scenekanten.

Bookes som:

Forespørg på Værtens Bedste Band

Send en uforpligtende forespørgsel på Værtens Bedste Band og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.