Stand-up | 3 minutters læsning

Linda P’s Talkshow med bl.a. talk og show

Til efteråret er Linda P  klar med hendes nye løjerlige show Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show.

Linda P er endnu engang klar til at komme på scenen. Denne gang med et show, som hedder Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show. Navnet kommer af at hun endnu engang gerne vil underholde sit publikum i stil med hendes show ”Det alt for store Linda P show”.

I det nye show kan alt ske og hele showet skal emme af hygge. Det kræver sin vært at kunne planlægge et ellers uplanlagt show. Under Linda P’s talkshow – med bl.a. talk og show vil publikum være med til at sætte rammerne for showets gang. For udover komikere og sangere som vil gæste showet, så har publikum også lov til at stille Linda P spørgsmål. Det vil være lovligt at fyre løs med spørgsmål og man må spørge om alt.

Det vil være forskelligt fra show til show, hvem der kommer som gæst. Derfor vil showet også byde på mange overraskelser. Linda P er altid fuld af løjer, så intet kan forudses og intet show vil være ens. Hun vil måske til nogle af sine shows bryde ud med nye satriesange og til andre shows, vil gæsten måske være en papegøje. Hvem ved? Det eneste man kan være helt sikker på, er at det bliver enormt skægt.

Linda P er Danmarks ukronede dronning af stand-up og hun er uden tvivl en af de bedste kvindelige komikere. Hun er kendt fra en lang række shows og tv-programmer bl.a. ”Hvor fanden er Herning”, ”Piger på prøveløsladelse”, ”Rommen er en tøjte”, ”Linda P og mig” og ikke mindst hendes talkshow ”Det alt for store Linda P show”. Udover hendes komiske talent, er hun også musikalsk og skriver ofte sange til hendes shows. Hun har bl.a. ligget nr. 1 på iTunes med hittet ”Du fanme pæn du er”.

 

Book Linda P hos XE

Book Linda P direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.