Musik | 2 minutters læsning

Nabiha lever i nuet

Den smukke sangerinde Nabiha nyder at stå på scenen og er nærværende med sit publikum

Nabiha har med sin fantastiske stemme leveret musik til danskerne siden hun i 2006 slog igennem med singlen ”Deep Sleep”. Hendes humør er smittende og hendes sangstemme kan sætte den perfekte stemning til dit næste arrangement. Nabiha nyder at stå på en scene og sørger altid for at publikum er i de bedste hænder. Hun er med sit nærværende og glade sind kendt for at skabe en fantastisk stemning omkring sig.

Senest har Nabiha udgivet singlen ”Christmas Feels”, som er et julenummer der fornyede lyden i danskernes radio i december måned. Nabiha skulle have spillet singlen til DR’s Store Juleshow, men nåede aldrig på scenen, da den højgravide sangerindes vand gik lige inden koncerten. I stedet måtte Nabihas tre gode veninder Matilde Lou, Line Krogholm og Anne Sofie Steen, træde til og synge Nabihas sang.

Nu er Nabiha mere end klar til at give dit arrangement en musisk oplevelse  som dine gæster sent vil glemme. Med numre som ”Mind The Gap”, “Weapon” og ”Never Played The Bass”, er Nabiha klar til at sørge for en fantastisk stemning og dejlig musik. Når Nabiha går på scenen er du sikret en nærværende kunstner, som altid er tilstede i nuet.

I kan opleve Nabiha som solo sing back, live, hvor hun har to musikere med eller akustisk med guitar og korsangerinder. Vi anbefaler at I booker Nabiha til dinner, konference eller til jeres næste kundearrangement.

Book Nabiha hos XE

Book Nabiha direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.