Stand-up | 2 minutters læsning

Tobias Dybvad med nyt onemanshow

Du kender ham helt sikkert fra tv-programmet ”Dybvaaaaad!” eller fra et af hans succesfulde onemanshows. Tobias Dybvad er klar med nyt show ”Fasser Partner”.

”Fasser Partner” er navnet på Tobias Dybvads nyeste onemanshow, som han tager på turne med til efteråret. Dette show kommer dog til at have en helt anden handling, end tidligere set hos fra Tobias Dybvad. Det nye show kommer nemlig til at omhandle jagten på kærlighed. Den 36-årige komiker har været single i størstedelen af hans voksenliv, og derfor kommer showet til at have omdrejningspunkt om bl.a. dating, og hvordan man opsøger sin nye partner.

Det sidste års tid har Tobias Dybvad udforsket datingmarkedet og givet sig i hast med diverse dating-apps og prøvet at invitere kvinder fra forskellige sociale medier, på date. Det skal dog slås fast at Tobias Dybvads nye show, ikke er en jagt på kærlighed, men nærmere en fortælling om alle de mislykkedes scoringsforsøg.

”Fasser Partner” er et nyt show fra Dybvad, hvor de fleste mennesker vil kunne relatere til de akavede situationer han kommer ind på. Publikummet til showet spænder derfor bredt. Showet bliver også mere personligt end før set hos den anerkendte komiker.

I tv-programmet ”Dybvaaaaad!” joker Tobias Dybvad om ugens forgangne reality programmer. Her er det TV-klip som kommer på skærmen og så fortæller Dybvad ellers sin helt ærlige mening omkring klippet. Nu er det Tobias Dybvads eget liv, der skal deles ud af og publikum vil for første gang få et satirisk indblik i komikerens liv.

Tobias Dybvad er på vej på turne til efteråret med 10 ekstra shows til ”Fasser Partner”

Book Tobias Dybvad hos XE

Book Tobias Dybvad direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.