Fester | 2 minutters læsning

Sæt firmafesten ordenligt igang med Monique

Monique kan bookes i et væld af forskellige konstellationer ved Xclusive Entertainment. Fælles for dem alle er, at du altid er sikret en musikalsk succesoplevelse.

Se nedenfor hvilke muligheder du har for at opleve Monique live til jeres næste firmafest eller event.

Monique som gæstesolist med Top 10 Partyband

Book Monique som gæstesolist sammen med et af landets bedste partybands. Monique som gæstesolist er et sikkert hit til firmafesten. Se hvilke bands Monique kan bookes med eller se hvilke andre kendte gæstesolister du har mulighed for at booke hos Xclusive Entertainment.

Monique Disco Diva Express

Moniques Disco Diva Express spiller alle de gamle disco klassikkere. Monique Disco Diva Express er det perfekte valg til 70’er/80’er disco festen.

Monique og Søren Sebber duo

Monique og Søren duoen er det oplagte valg som baggrundsmusik til en eksklusiv dinner eller reception.

Monique Band

Moniques eget band tager udgangspunkt i det bedste fra Moniques fire soloalbums, både dybfølte “under-huden-ballader” og hurtige dansenumre krydret med en række numre fra de mange andre produktioner, som Monique har deltaget på.

Book Monique direkte her på siden

Hvis du ønsker at vide mere om Monique eller gerne vil booke hende, der bedes du henvende dig til kontaktformularen på Moniques profil.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.