Bryllupsbands

Først og fremmest stort tillykke med jeres forestående bryllup. Brylluppet er livets største kærlighedsfest, og vi ved, at der går mange overvejelser og planlægning forud for den store dag. Vi vil gerne hjælpe jer med at vælge det rigtige band og lette forberedelserne.

Der er mange tanker i valget af underholdning til jeres bryllup, men heldigvis har vi hos Xclusive Entertainment et stort kartotek af bryllupsbands, der spiller forskellige typer af musik, og det gør os i stand til at matche jeres ønsker til den helt rette kunstner. Det er vigtigt for os, at kunstnerne udover at være dygtige musikere også passer perfekt til jeres bryllup.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Hvilken musik skal vi vælge?

Musikken og valget af et band er noget af de vigtigste i at sætte den helt rette stemning til festen. Hvis I ønsker at skabe en stemning, der inviterer til fest på dansegulvet, og der skal spilles velkendt musik til festen, er det én type band, der er det rigtige for jer, mens et andet band kan være det rigtige for jer, der er ved at arrangere et roligt og intimt bryllup, eller et tredje band kan være det rigtige for jer, der ønsker smukke, klare toner til at akkompagnere vielsen i kirken eller på en anden venue.

Det kan være svært at navigere i planlægningen og det store udvalg af underholdningsmuligheder og sikre sig, at det er det rigtige band til den rigtige fest. Det er netop her, vi hos Xclusive Entertainment kan hjælpe dig. Vi kender alle de bands, vi samarbejder med, og vi kender deres stemning og spillelister. Vi sørger for det hele, så I på jeres bryllupsdag kan bruge dagen på det, som er vigtigst, nemlig hinanden og jeres gæster.

Book musikken til jeres bryllup hos XE

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres bryllup, så vi sammen kan finde det helt rigtige band til jeres fest. Send en forespørgsel eller ring på tlf. +45 7021 7025.

Hvis du leder efter en DJ, så kan du her se en liste over vores mange DJ’s.

Dygtige kunstnere til ethvert bryllup

Hos Xclusive Entertainment finder du bands til enhver bryllupsfest. Hvis du har et særligt tema til dit bryllup, har vi bands, der har specialiseret sig i temaer – fx Le Freak, der er et af landets bedste discobands og kan spille alle de kendte hits fra 70’erne og 80’erne.

Leder du efter coverbands, der har et bredt repetoire, har vi flere af Danmarks bedste og mest populære coverbands, der kan sparke gang i de fleste fester, bl.a. Beverly Hills Orchestra, All Cover og Groovebox.

Arrangerer du et bryllup, der har brug for et mere afdæmpet indslag eller et indslag under middagen, har vi også bands som Trio La Fontaine og The Favorites, der kan levere en behagelig og indbydende oplevelse.

Med Xclusive Entertainments store kartotek af bands, mange års erfaring og rådgivning er I helt sikre på at finde det rigtige band, der kan levere den perfekte underholdning til jeres helt store kærlighedsfest.

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.